Orujo is a pomace brandy (a liquor obtained from the distillation of marc, the solid remains left after pressing of the grape) from northern Spain. It is a transparent spirit with an alcohol content over 50% (100° proof). Its name comes from the expression "aguardiente de orujo" (pomace spirit).
orujo tostado Descubre todas las recetas de orujo tostado de entre miles de recetas de cocina Pan tostado frances2 rebanadas gruesas de pan duro con miga Una pizca de canela 2 huevos...
licor de orujo tostado de hierbas y frutas botella 70 cl · MAR DE...
Ingredientes y alérgenos. Aguardiente blanco, azúcar blanco, azúcar blanco tostado y mezcla 12 tipos hierbas aromáticas. Conservación y utilización. Temperatura constante, no superior a 15ºC.
I thought I would switch up the typical Taco Tuesday to be "Tostado Tuesday". Funny how isolation can bring out such creativity. ???? And assigning a food item to a day is the ONLY way I… instagram.com/p/B_AQCFVnV-tb… Kirsten Subach